כתבו עלינו

בעמוד זה תוכלו למצוא את כל המאמרים האחרונים שנכתבו על בלנדר הוואקום שלנו

האם באמת יש הבדל בין שייקים הנוצרים בבלנדר ואקום לבין שייקים הנוצרים בבלנדר רגיל?

אנשים רבים הולכים ומצטרפים לטרנד הבריאותי האופנתי (ובצדק!), ובתוך כך שתיית שייקים טבעיים תופסת תאוצה אדירה וברוב משקי הבית יש בלנדר למטרה זו. אז כולנו יודעים מה זה בלנדר ומה מטרתו, אבל האם אנחנו יודעים מה בדיוק הבלנדר עושה? איך הוא עובד? מה קורה לפירות והירקות שאנחנו טוחנים? האם המהירות הגבוהה בה מסתובבים הסכינים לא מחמצנת את השייק שלנו? במילים אחרות, האם עצרתם לחשוב מה הערכים התזונתיים הנמצאים בשייק שלכם?
 לחצו כאן להמשך קריאה

בלנדר ואקום - הבלנדר שמשנה את חוקי המשחק (מאת יול זיגלבאום)

איזה בלנד באמת כדאי לקנות? (מאת ד"ר גיל יוסף שחר)

הכנת שייק בבלנדר היא דרך מעולה להעשיר את התזונה בנבטים ירוקים ועלים ירוקים. אבל נשאלת שאלה האם המהירות הגבוהה בה הבלנדר מסתובב והחיכוך הרב שנוצר בין סכיני המתכת לעלים ולפירות, לא מחמצנת את השייק? התשובה היא כן. המהירות הגבוהה בה מסתובב הבלנדר (עשרות אלפי סיבובים בדקה), אכן יוצרת חיכוך רב ונוכחות האוויר והחמצן שמתערבב יחד עם העלים והפירות, גורמת לאובדן של חלק משמעותי מנוגדי החימצון שהיו קודם לכן בעלים ובפירות. עד היום, התשובה לשאלה הזו, הייתה כן, הבלנדר פוגע בערכים התזונתיים ובכמות נוגדי החימצון של השייק, אבל זה המחיר שצריך לשלם, אם רוצים לשתות שייק ירוק וטעים ולא ללעוס נבטים ועלים עם השיניים.
לחצו כאן להמשך קריאה

האם יש בתפריט שלך מספיק פירות וירקות? (מאת מיכל אברמוביץ)

אם יש משהו שמשותף גם למי שרק התחיל להתעניין בתזונה לבין מומחים מדופלמים, הוא שכולם מסכימים שפירות וירקות טובים לבריאות ושחשוב לצרוך אותם. עם זאת, יש כמה שאלות שעליהן לא תמיד התשובה ברורה – כמה צריך לאכול? מה דרך הצריכה הטובה ביותר? ועוד שאלות שחשוב לקבל את התשובות עליהן לפני שבודקים את התפריט האישי שלך.
לחצו כאן להמשך קריאה